HIO på höstslaget

Då var vår klubbtävling Höstslaget spelat och dagen bjöd stundtals på kyliga vindar och lite regn men det hindra inte spelarna från att spela bra golf ändå. Dagen bjöd även på en HIO på hål sex från Leif Jansson från Billingens GK. Det var väldigt jämnt i toppen och spel-hcp fick avgöra för att urskilja prisfördelningen.

Pristagarna i respektive klass.

A-klassen:
1. Mats Nilsson och Camilla Eriksson på 42 poäng.
2. Henrik Ljung och Marcus Thorstensson på 41 poäng.
3. Johan Hellemar och Marianne Blank på 41 poäng.

B-klassen:
1. Rickard Andersson och Edvin Nordh på 41 poäng.
2. Fredrik Bjelkholm och David Gidstedt på 40 poäng.
3. Erica Thörn och Joakim Zeybrandt på 40 poäng.

Det fanns även pris för närmast hål och rakast drive som Jula Hotell & Konferens sponsrade priser till och vinnarna här blev  Johan Hellemar med 1,96 m och Börje Haglund 6,87 m på närmast hål. Rakast drive vann Mats Nilsson och Magnus Björkman.

Stort grattis till alla vinnare och tack till Jula Hotell och Konferens som sponsrade priser samt vår tävlingstab för allt arbete.

Nästa lördag den 14 oktober är det dags för nästa tävling, Oktoberslaget. Missa inte det:)