Gustaf E Bil är spelad

Torsdagen den 5 maj spelades årets första tävling i fantastiskt sommarväder och på en riktigt fin bana. Dagen bjöd även på mycket fina resultat. Gustaf E Bil var sponsor för tävlingen så när spelarna kom till klubben på morgonen fanns det bilar uppställda runt puttningsgreen.

Tävlingen var en singeltävling med tre klasser och i alla klasser var det otroligt bra resultat. I A-klassen stod Martin Steen som vinnare med sina 67 netto, på andra plats kom Ulf Larsson på 69 netto. Tredje platsen på 72 netto knep Pontus Pettersson från Ekarnas GK. I B-klassen var det jämt om första plasten men Sandra Karlsson stod tillslut som vinnare på 70 netto då hon hade bättre spel-hcp än Tore Nilsson som fick nöja sig med andra platsen. På tredje plats i B-klassen kom Stig Östergaard på 71 netto. I C-klassen bjöds det på fantastiska resultat där både Ann-Britt Martinsson och Laila Wejshag gjorde 65 netto men Ann-Britt tog hem segern eftersom hon hade bättre spel-hcp än Laila. På tredje plats kom Ulrica Hagman på 69 netto.

På hål 4 och 11 var det även tävling om vem som kunde komma närmast hål och på hål 4 vann John Flaminio och på hål 11 var Niclas Wejshag närmast. Gustaf E Bil hade även utlottning på scorekorten där man kunde vinna en helg med en av deras bilar och denna utlottning vann Eric Johansson och Birgitta Geiborg.

Vi säger grattis till alla vinnare och tackar vår sponsor Gustaf E Bil och tävlingsledningen för en väl genomförd tävling. TACK!