Golftivoli för våra juniorer

I fredags var det dags för det årliga avslutningslägret för våra juniorer och denna kväll stod golftivoli på schemat. När juniorerna kom fick de tivolibiljetter som de fick lämna på varje station under kvällen. Under kvällen bjöds de på stationer som, snaggolf, pricka hålet, golfafton, pricka bollen, burkstafett, pyramiden och självklart lite popcorn. Det fanns även ett tombolahjul som de kunde vinna saker på. På stationerna samlade grupperna även ihop poäng så under middagen senare på kvällen var det dags för prisutdelning. För de som ville fanns möjligheten att sova över på klubben så de som gjorde det avslutade kvällen med film och popcorn samt några spökhistorier.

På lördagen efter frukost anslöt de juniorer som inte sovit över och så var det återigen dags för lite golf. Denna dag stod det curling, tre i rad, sving och golfbrännboll på schemat innan vi tog en välförtjänt glasspaus. Vi avslutade dagen med en chipstafett.

Vi från juniorkommittén vill tacka alla juniorer och ledare som har deltagit under säsongen och hoppas att vi ses ute på golfbanan snart igen:)