Golfskola i samarbete med Bjertorp slott

Golfskola på slottet

Golfskola i samarbete med Bjertorp slott

Förbättra ditt golfspel i stimulerande slottsmiljö. Vi har i över 20 år arrangerar golfskolor tillsammans med Bjertorp Slott.

Samtliga golfskolor leds av klubbens club proffessional Hanna Thorsén. Hanna har även haft landslagsuppdrag som coach för det framgångsrika svenska flicklandslaget. Varje kursdag innehåller träning och uppbokade speltider. Träningen består av sving, närspel och puttning som anpassas efter individuellt behov. Kravet för att delta på Golfskolorna är grönt kort.

Smakfull golfskola i juli
Förbättra svingen, slipa på närspelet, ät gott och krama kudden. Här är paketet för livsnjutaren.
I PAKETET INGÅR

• Golfträning med klubbens pro.
  • Golfspel på Vara Bjertorp GK
  • Golfvagn under vistelsen
  • Sexrätters slottsmiddag
  • Fyrarätters slottsmiddag
  • Lunch tre tillfällen
  • Fikatillfällen fyra tillfällen
  • Slottsfrukost två tillfällen
  • Boende i dubbelrum två nätter

Gourmet Golfskola (tre dagar, två övernattningar)

Förbättra ditt golfspel, häng med på golfskola. Måndag till onsdag njuter du av kockarnas härliga matkonst efter träning och spel på Vara-Bjertorp GK. Den prisbelönta golfbanan ligger på kort gångavstånd från slottet.

Golfskolan börjar kl. 11.00 på måndag och avslutas efter lunch på onsdagen. En mix av träning och spel på banan alla tre dagar.  Ni tränas av klubbens club professional Hanna Thorsén.

Gäller måndag till onsdag 17-19 juli samt måndag till onsdag 24-26 juli

Från 4875 kr per person