Gäst

Vara-Bjertorp GK Gäst

Välkommen till Vara-Bjertorp GK!

Som gäst på Vara-Bjertorp GK är vi väldigt måna om att du ska få mycket fin service. Vi har samarbeten med hotell med väldigt hög kvalitet och service.

Banan är belägen mitt på Västgötaslätten. Vi erbjuder en väldigt välskött bana som är lätt att gå men det gör den definitivt inte lättspelad.
Här får alla typer av spelare en ordentlig utmaning oberoende av handicap.

Vi ser till så du får en personlig service och ett varmt mottagande.

Enligt Golf Digest rankning av Sveriges 50 bästa golfbanor 2010 kom vi på 43:e plats i Sverige och fyra år i rad 2007 – 2008 – 2009 – 2010 var vi rankad som Västergötlands bästa golfbana.
2013 tog vi glädjande tillbaka första platsen i Västergötland och hamnade på 49 plats i Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla vår klubb och bana.

Efter en golfrunda är det trevligt med lite mat, öl eller kanske lite kaffe. Golfrestaurangen huserar i klubbhuset och serverar även dagens lunch.

Och varför inte ta en sväng i vår fina shop. Kanske finns något som passar just dig.

Varmt välkomna att besöka oss!