Fina resultat på NLT-slaget

NLT-slaget spelades den 20 september där 111 spelare kom till start och fick spela golf i kanonfint höstväder och spelarna bjöd på riktigt bra resultat då många lyckades gå under sitt hcp. Efter nio hål fick spelarna påfyllning av energi då NLT bjöd alla på fika.

I A-klassen var det jämnt och det var två spelare som kom in på samma resultat men där Fredrik Paulsson tillslut stod som segrare med fina 68 netto då han hade bättre spel-hcp än Ulf Toreborg, Lidköpings GK som fick nöja sig med andra platsen. På tredje platsen kom Niklas Olofsson på 69 netto.

I B-klassen stod vår junior Eric Johansson som segrare på 69 netto, andra platsen tog Tomas Nordgren, Lidköpings GK på 70 netto. Tredje platsen fick avgöras genom spel-hcp då tre spelare kom in på samma resultat men tillslut blev Martin Steen trea med sina 71 netto.

C-klassen bjöd på otroligt bra resultat där vinnaren lyckas prestera makalösa 59 netto och denna lyckliga vinnare var Joakim Borehed. På andra plats, fem slag efter vinnaren placerade sig Jerry Seth, Lundsbrunns GK på 64 netto. På tredje plats med 66 netto kom Carl-Erik Fogelstrand.

På hål 4 tävlade spelarna om att komma närmast flaggan och i A-klassen vann Johan Hellemar med 2,70 m. I B-klassen var Stig Östergaard närmast på 3,10 m och i C-klassen vann Christina Johansson på 4.85 m.

Vi tackar tävlingens sponsor NLT, tack!

Nästa tävling är ICA:s höstslag och spelas lördagen den 3 okt. Välkomna!