Fina resultat i Restaurangens bästboll

Lördagen den 15 juli spelades Restaurangens bästboll i kanonfint golfväder, lätt vind och solen strålade över de 40 par som deltog i tävlingen. Dagens tävling sponsrades av Caroline i restaurangen och det blev en jämnt kamp om vem som skulle segra i respektive klass. I A-klassen vann Christopher DePaul och Rickard Olsson på fina 47 poäng. Tätt där bakom på andra plats med 46 poäng kom Claes och Maret Andersson från Lidköpings GK. På tredje plats kom Ulf Larsson och Anders Wersén på 45 poäng.

I B-klassen var det ännu jämnare bland pristagarna men segrade gjorde Axel Johansson och William Sjölin på 46 poäng. Det blev en hård kamp om andra platsen då tre lag kom in på samma poäng och spel-hcp fick avgöra vem som skulle få silvermedaljen. Fredrik Bjelkholm och David Gidstedt hade bäst spel-hcp och blev därmed tvåa. På tredje plats med samma poäng kom Gunnar Birgersson och Lars-Åke Svantesson.

Hade man inte hamnat på prispallen så fanns fortfarande chansen att vinna fina priser i utlottningen på scorekorten. Vinnarna här blev Ing-Marie och Tommy Hagström, Peder Eriksson och Annica Kjörk samt David Gidstedt och Fredrik Bjelkholm. Stort grattis till alla pristagare.

Stort TACK till Caroline i restaurangen som sponsrade dagens tävling samt tack till tävlingsledningen.