Fina resultat i ICA-slaget

Söndagen den 4 september spelades ICA-slaget i strålande höstväder och det verkade som spelarna tog vara på de fina förhållandena för det blev många fina resultat under dagen. Totalt deltog 74 spelare fördelat på tre klasser.

I A-klassen segrade Magnus Rehn på fina 69 netto och tätt därefter på 70 netto kom Niclas Wejshag. På tredje plats kom Pär Emanuelsson på 71 netto. I B-klassen krävdes det ännu bättre resultat för att stå högst upp på pallen och vinnaren blev Markus Gunnarsson från Ekarnas GK på 68 netto. På andra plats med 72 netto kom Mats Jakobsson och tredje platsen tog Joakim Elovsson från Billingens GK på 74 netto. I C-klassen segrade vinnaren också på 68 netto och det blev Pär Ederborn. På andra plats kom Lars-Olof Nilsson på 72 netto och tredje platsen gick till Christina Johansson på 73 netto. Stort grattis till alla vinnare.

Ett stort TACK till ICA Kvantum i Vara som var dagens sponsor. Tack.
Även ett stort TACK till dagens tävlingsstab. Tack.