Fantastiska resultat i semesterslaget

Fredagen den 6 juli spelades Semesterslaget, en 3-manna scramble med fullt startfält. Även om det var start kl. 16.00 så var det riktigt varmt och härligt väder men det stoppade inte spelarna från och prestera riktigt bra. Vinnarna, lag Garpenrud kom in på fantastiska 55.7 netto och kom högst upp på prispallen. På andra plats kom lag Gustavsson/Gustavsson/Henriksson på 56,3 netto och tredje platsen tog lag Johansson/Heldin/Jansson med 57,5 netto.

Det fanns även pris att hämta för bästa bruttoscore och där vann lag Wejshag/Nilsson/Andersson på 64 brutto. Värt att nämna är att hela fem lag kom in på 65 brutto så det var fina resultat som presterades under tävlingen.

Efter avslutad runda så serverade restaurangen dovhjortskebab för de som önskade.

Stort grattis till alla vinnare och missa inte vår nästa klubbtävling som spelas lördag den 14 juli – Golfkrogen & Butiken på landets fyrboll.