Ett lyckat ICA:s Höstslag

Söndagen den 25 september spelades ICA:s Höstslag i ett fantastiskt sensommar väder med hela 144 startande (72 par). Startfältet blev fullt ganska snabbt och vi hade fler lag på reservlistan, riktigt roligt att så många var med och spelade vår tävling. Förutom det fina vädret bjöd dagen även på väldigt fina resultat i båda klasser. I A-klassen var det två damer, Veronica Tell och Karin Strömberg som vann på hela 59,6 netto. Veronica och Karin gjorde totalt fem birdies och en eagle. Kampen om andra platsen blev jämn och det var tillslut Magnus Rehn och Mattias Heldin som vann på bättre spel-hcp före Jörgen Nyman och Jesper Henriksson som båda kom in på 61,7 netto. I B-klassen på 61,7 netto vann Mikael Nordin och Henrik Holmstrand före tvåorna Leif Jansson och Fredrik Viktor Bengtsson som hade 62,2 netto. På tredje plats i B-klassen kom Mattias Rydberg och Christoffer Wendel på 62,3 netto.

Den fanns även chans att vinna priser på närmast hål på hål 4 och 6. I A-klassen på hål 4 vann Veronica Tell på 158 cm ifrån hål och på hål 6 var Stefan Johansson närmast på ynka 91 cm ifrån hål. I B-klassen på hål 6 vann Christoffer Wendel på 160 cm ifrån hål och på hål 6 var Carl-Otto Knopp närmast på 264 cm ifrån hål.

Under dagen fanns det även ett lotteri där man hade möjlighet att vinna en Cobra driver och den lyckliga vinnaren av drivern blev Benny Wadlin.

Stort grattis till alla vinnare och ett stort TACK till vår tävlingsstab som gör ett fantastiskt bra arbete.

Vi vill även tacka dagens sponsor ICA Kvantum i Vara, TACK

Missa inte vår nästa tävling, Oktoberslaget som spelas söndagen den 9 oktober. Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn. Välkomna!