En lyckad kräftgolf

Efter många om och men kunde vi tillslut genomföra den årliga kräftgolfen. Med allt regn vi fått i veckan har det varit många vändor fram och tillbaka om det skulle bli någon Kräftgolf eller inte. Vi beslutade oss för att genomföra tävlingen men spela några hål två gånger för att få ihop 18 hål. Men 30 minuter innan start fick vi klartecken från greenkeepern att alla hål var spelbara och då var det bara att köra. Det blev en lyckad tävling trots lite inslag av en hagelskur, regn och åska men trots det vann det segrande paret Niclas och Laila Wejshag på fina 44 poäng. Christopher De Paul och Fredrik Bjelkholm noterade också 44 poäng men fick nöja sig med andra platsen på grund av sämre spel-hcp. På tredje plats på 42 poäng kom Käth och Ingemar Birgetz.

På hål nummer 4 var det närmast hål vilket Bertil Granath vann på 146 cm ifrån hål. Vi kan avslöja att han satte puttern för en birdie:)

Det fanns även en annan tävling som man kunde delta i, Majas traditionella bollkorg. Spelarna fick lägga en boll i korgen och skriva upp sig på en lista. Under kräftskivan på kvällen drogs en  vinnare av alla bollar som låg i korgen. Den lyckliga vinnaren blev Anna-Lena Gustafsson. Grattis!

På kvällen var det dags för den efterföljande kräftskivan. Carro med personal i restaurangen hade dukat festligt på vår nybyggda altan. En buffé med olika tilltugg och de obligatoriska kräftorna smakade riktigt gott efter tävlingen. Under kvällen bjöds det på fin sång under ledning av Sven-Erik ”Kaggen” Karlsson, vissa hade dock lite svårt med vilken tonart som skulle användas. Efter maten var det dags för dans för den som önskade och det var några som rockade loss riktigt bra.

Det blev ett lyckat arrangemang och vi tackar tävlingsledningen för en bra tävling och Carro med personal för utsökt mat. TACK!

Här kan du se hela resultatlistan
Resultatlista Kräftgolfen 2014