Colorexslaget är spelat

I helgen spelades Colorexslaget som bjöd på fint vårväder och strålande resultat. I A-klassen slog det vinnande paret Martin Steen och Carl-Erik Fogelstrand till med fantastiska 47 poäng. Några poäng bakom på 44 poäng kom Erik Andersson och Pontus Johansson. Tredje platsen tog Mats Nilsson och Camilla Eriksson på 42 poäng.

I B-klassen var det något jämnare och första platsen på 41 poäng tog Eric Johansson och Tomas Skarin hem. På andra plats fick spelhandicapet avgöra och tillslut blev det Nils Nilsson och Lucas Edwardsson som tog hem andra platsen på 40 poäng. På tredje plats kom Ulrica Hagman och Annelie Hermansson också på 40 poäng.

Det tävlades också om vem som kunde komma närmast hål på hål 4 och det lyckades Jörgen Nyman och Lennart Persson göra. På hål 17 gällde det att slå så långt som möjligt och fortfarande vara i fairway och det blev en jämn historia för i A-klassen blev det inte en, utan två vinnare då David Jonsson och Robert Fahlqvist slog lika långt. I B-klassen slog Annelie Hermmansson längst.

Hade man extra tur denna dag kunde man även vinna en weekend till Sälen på en utlottning av scorekorten och den turen hade Niclas och Laila Wejshag samt Marianne Blank och Gunnel Svensson.

Grattis till alla vinnare och ett stort tack till Colorex som var dagens sponsor samt tävlingsledningen. TACK!