Colorex-slaget är avgjort!

I helgen spelades Colorex-slaget i ett härligt sommarväder och 60 par kom till start i tävlingen. Spelarna noterade fina resultat denna dag och det krävdes röda siffror för att komma på pallen. När spelarna hade spelat nio hål så bjöd Colorex på fika så energinivån hölls uppe.

I A-klassen segrade Kjell Berggren och Roger Bäck på 42 poäng. Tätt därefter på 41 poäng kom Magnus Rehn och Christer Andersson. På tredje plats kom Sara och Pär Emanuelsson på 41 poäng också men med ett sämre spel-hcp än tvåorna.

I B-klassen krävdes det 43 poäng för att vinna och det lyckades Siw-Britt och Stefan Johansson göra och kunde därmed ta hem segern. På andra plats kom Leif Jansson och Ingemar Johansson på 42 poäng. Tobias och Börje Lundh placerade sig på tredje plats med 41 poäng.

Det fanns även en tävling för närmast hål och längst drive i varje klass. I A-klassen vann Niclas Carlsson närmast hål på 2,75 m och längsta drive vann Tommy Tengblad. I B-klassen var det Tobias Lundh som var riktigt närma hål på endast 0,78 m. Längst i B-klassen slog Christoffer Björkman.

Colorex hade även en utlottning på scorekorten i respektive klass där man vann en weekend i Rörbäcksnäs.  De lyckliga vinnarna blev Claes Eriksson och Rickard Dahlin i A-klassen och Monica Rosberg och Kerstin Isaksson i B-klassen.

Stort grattis till alla vinnare.
Ett stort TACK till Colorex som anordnade tävlingen, tack!