Colorex-slaget 2013 spelat

Colorex-slaget 2013 gick av stapeln torsdagen den 9 maj. Dagen bjöd på strålande väder med endast några få regndroppar. 52 par kom till start och i A-klassen segrade David Jonsson och Fredrik Andersson på 42 poäng, andra platsen tog Daniel Pettersson och David Björkkvist hem på 39 poäng och på tredje plats hittar vi Niclas och Laila Wejshag på 39 poäng också men med sämre spel-hcp.

I B-klassen var det Julia Gustaffson och Jonathan Bäck som kammade hem segern på 40 poäng, på andra plats kom Björn Sandberg och Ulla Andersson på 39 poäng och på tredje platsen hittar vi Ulf och Kerstin Toreborg på 37 poäng.

Längst drive i A-klassen vann Anton Wejshag och i B-klassen var det Margaretha Karlsson som slog längst.

Närmsta hål i A-klassen var det Peter Thimgren som vann på 2,36 meter och i B-klassen var det Agneta Hedèn som var närmast hål på 6,67 meter.

Man kunde även vara med i en utlottning av en weekendresa till Sälen och i A-klassen var det Bernt Hagman och Roger Andersson som vann och i B-klassen Claes och Astrid Andersson som får möjligheten att njuta av en liten semester.

Vinnare i A-klassen          Vinnare i B-klassen

Fikapaus, gott!                     Den snygga colorex-bilen