Bra spelat av våra juniorer

Igår spelades Skandia Tour här på klubben, det är en tour över hela Sverige för juniorer. Det var blandat väder med både lite sol, regn och uppehåll men juniorerna behärskade vädret och spela riktigt bra ändå. Vi gästades av 80 juniorer som spelade i olika klasser antingen 18 eller 9 hål. Från klubben var det fem juniorer som deltog i tävlingen. Eric, William, Edvin, Philip och Simon var med och tävlade och de spelade bra allihop, riktigt roligt.

I Skandia Tour First klassen som spelas över 18 hål scratch blev William tvåa på 79 slag. Eric blev femma på 81 slag. Edvin hamnade på 19:e plats. De fem bästa spelarna i denna klass fick en uppflyttningsplats till den nivå högre nästa omgång.

Philip spelade i VGF Rookie Tour över 18 hål och placerade sig på en fjärde plats med 74 netto. Simon spelade i VGF Mini Tour och även han spelade bra och hamnade på en andra plats med 18 poäng.

Bra spelat och vi önskar er lycka till i nästa omgång.