Bjertorp Open – ett lyckat arrangemang

Tisdagen den 5 september gick första upplagan av Bjertorp Open av stapeln. Tävlingen var en 3-manna scramble och 32 lag kom till start. När spelarna kom till klubben möttes de av massa fina bilar som stod uppställda runt klubbhuset och de fick även hämta ut en fin goodiebag med olika godsaker i.

Vid 12.00 var det dags för shotgunstart och vädergudarna var på vår sida denna dag, mulet men inget regn. Under rundan så var det olika tävlingar på alla korthål och längsta drive på ett hål. Sponsorer till dessa extra tävlingar var Nordea, Hedin Bil och Ginza. Spelarna bjöds även på fika längs med banan för att fylla på med lite energi.

Lagen presterade väldigt bra och det var låga scorer under dagen. Vinnarna av första upplagan av Bjertorp Open blev lag Swegon på 56,1 netto. På andra plats med 57,6 netto kom lag Bjertorp Slott 4. På tredje plats kom Team Junicom på 59,1 netto.

Efter rundan gick det shuttlebuss upp till Bjertorp Slott där det väntades en 3-rätters middag, prisutdelning och underhållning av Lasse Holm. Ett mycket lyckat arrangemang och vi tackar alla spelare och sponsorer för en härligt dag.

Ett stort TACK till våra sponsorer Nordea, Assemblin, NLT, Hedin Bil och vår medarrangör Bjertorp Slott.