Bana

Bana Vara-Bjertorp Golfklubb

Vara-Bjertorp Golfklubb

Vara-Bjertorp GK är belägen mitt på Västgötaslätten. Det är en mycket välskött och flack bana som ligger i direkt anslutning till Bjertorp Slott. Att den är flack gör den definitivt inte lättspelad. Här får alla typer av spelare en ordentlig utmaning oberoende av handikapp.

Vill du se hur banan ser ut?
Klicka på någon av bilderna så får du se en film som är inspelad under vår Minitour tävling, Stenhaga Open 2012 och 2013.

Filmat av Alexander Elhage och Filip Hagbert                                           Filmat av Anton Wallin
                                                                                                                       Musik: ”Yumekui (Instrumental)” av kpopinstru
(http://soundcloud.com/kpopinstru/yumekui-instrumental)

Information om Vara-Bjertorp GK

SGF nummer 204
Klubbförkortning VBjGK
Vagnuthyrning Ja
Golfbilsuthyrning Ja
Driving range Ja
Övningsområde Ja
Korthålsbana Ja
Klubbuthyrning Ja
Uppställning av husvagn Ja
Par 72
Banlängd GUL 5970
Banlängd RÖD 4990
Arkitekt Jan Sederholm
Vägbeskrivning E20 – 10 km norr om Vara, väg mot Bjertorp (slott). Från väg 47, sväng vid Tråvad. Följ skyltar mot Bjertorp slott.
Spelkaraktär En park och skogsbana i slottsmiljö. Lätt att promenera och den passar alla kategorier av golfare.
Greenfee helg senior 475
Greenfee helg junior 250
Beskrivning Rankad som nummer ett i Västergötland av golftidningen Golfdigest 2007, 2008, 2009, 2010 och 2013-2014 & 2015. En golfklubb i prisbelönt slottsmiljö med personlig service.
Greenfee vardag senior 450
Greenfee vardag junior 200
Restriktioner Tidsbokning och bollränna finns. Boka på www.golf.se eller ring kansliet på tel 0512-20261. Boka gärna golfpaket på prisbelönta Bjertorp slott beläget 400 meter från klubbhuset. Tel: 0512-300500.