Årsmötet 18 mars!

Onsdagen den 18 mars var det dags för årsmöte.
Vår ordförande Dan-Sverker Ohlsson hälsade alla välkomna och lämnade sedan över till Per-Olof Jakobsson som valdes till ordförande för mötet. Till sekreterare valdes Monica Kullander.

Styrelsen kommer under 2015 att arbeta vidare med samma besättning:
Ordf. Dan-Sverker Ohlsson
V.ordf. Thore Gustafsson
Kassör Anna Ehn
Ledamot Marianne Blank
Ledamot Lars Martinsson
Suppleant Ulrica Hagman
Suppleant Lennart Persson

Åhörarna fick information om MoreGolf koret. Ett förmånligt betalkort med många fördelar, bland annat rabatt på greenfee. Ansökan görs via klubben. Är du intresserad? Kontakta gärna kansliet så hjälper vi dig. Ansök inte via nätet då klubben går miste om en liten bonus.
Det informerades även om de nyheter som kommer under säsongen.

Innan mötet avslutades avtackades P-O Jakobsson för arbetet som ordf. Även Owe Friman uppvaktades med en blomma eftersom han avgått som ordf. i OG kommittén. Tyvärr var inte Owe på plats men han fick blomman i efterhand.

Sedan var det dags för ytterligare en avtackning, Monica Kullander avtackades för som Dan- Sverker sa lång och trogen tjänst. Monica kommer nu att ”pensionera” sig men ni kommer att se henne ändå. Hon kommer att extra knäcka lite i shop/kansli under året. Monica har under måånga år pratat om att NU ska hon börja med golf igen och det hade styrelsen tagit fasta på. Monica uppvaktades med ett presentkort på Hooksherrgård med mat och övernattning där det också ingick golflektioner =).

När mötet var avslutat bjöds det på kaffe och kaka.