Årets Klubbmästerskap spelades i helgen!

Helgen 11-12 augusti var datumen för årets klubbmästerskap. Kul att så många av våra medlemmar slöt upp och var med och spelade. I år var det 65 st., det var några fler än förra året. Så nu siktar vi på att få med ännu fler till 2019.

Under lördagen avgjordes udda klasser och KM dam. På söndagen spelades finalvarven av herrarnas KM klass. Där hade 15 spelare kvalificerat sig efter lördagens spel. På söndagen väntade vit tee.

Inte oväntat blev årets klubbmästare på herrsidan Anton Wejshag efter fint spel, 64-65 (gul tee) + 66-69 (vit tee). Så marginalen till tvåan Rickard Dahlin blev hela 26 slag. Trea blev Martin Bengtsson.

Damklassen vanns av Susanne Karlsson på 81 slag, två blev Carola Peterson och trea Marianne Blank.

I åldersklasserna blev följande vinnare:

H75, Kjell Hallgren
H70, Jan-Åke Nyberg
H60, Kjell-Göran Svensson
H50, Anders Hedeen
H40, Christian Tidén
H30, Rickard Dahlin
H21, William Skarin

Vi gratulerar alla pristagare och passar samtidigt på att tacka helgens tävlingsstab.

Prispallen i KM klassen. Fr vänster Rickard D, Anton W och Martin B.