Anton segrade!

Anton vann Stenhaga Open!

Segraren av den femte upplagan av Stenhaga Open blev tillslut Anton Wejshag som började sin karriär här på Vara-Bjertorp Golfklubb men som idag spelar för Borås GK. Anton vann på 139 slag, -5 slag. Finaldagen spelades i strålande sol och lätt vind och det blev ett fantastiskt avslut på tävlingshelgen med en ”hemmaseger”. Det blev en spännande avslutning med lite vattenbesök, bunkerbesök m.m från spelarna i toppen men Anton kunde tillslut putta i sin putt på hål 18 för en seger med ett slags marginal. Stort grattis!

2:a Magnus Svahlin, Hills GK på 140 slag

3:a Fredrik Ohlsson, Hills GK på 141 slag

4:a Sebastian Hansson, Skaftö GK på 143 slag

Vi tackar tävlingens sponsor Stenhaga som gör tävlingen möjlig.
Vi tackar även fruktsponsorerna BK-Hallen i Vedum och ICA Sahlins i Kvänum som såg till att spelarna fick lite extra energi.

Ett stort tack till alla funktionärer och tävlingsstab för ett fantastiskt arbete som möjliggjorde ett mycket bra arrangemang.

Resultatlista Stenhaga Open

Artiklar om tävlingen:

Redo för slaget om stora prispengar

Dags för Stenhaga Open

Wejshag tvåa inför söndagen

Håller banrekordet hela helgen?