3D Workshop

Tisdagen den 4 oktober bjöd golfklubben tillsammans med  3D-tränaren Anna Bengtsson in klubbens medlemmar till en workshop om 3D-träning. Workshopen handlade om hur vi kunde hitta en bra fysisk träning som hjälper oss med rörelser som vi använder i vår golfsving och vardag utifrån ett 3D perspektiv. Anna presenterade vad 3D träning är för något och vi fick även prova på och göra olika övningar som bl.a. förbättrar rörelsen i kroppen som vi i sin tur har nytta av i vår vardag och golfsving. Efter vi fått göra vissa övningar fick vi testa på och svinga för att se om vi kände någon skillnad. Det var roligt att se att drygt 30 medlemmar deltog på workshopen och fick förståelse för hur just 3D träning fungerar och hur träningen kan hjälpa kroppen att bli mer rörlig och stabil.

Anna kommer erbjuda klubbens medlemmar en fortsättningskurs under vintern där man tränar upp kroppen för att kunna gå ut på golfbanan bättre förberedd inför säsongen 2017. I bifogad fil finner du info om kursen som startar på onsdag 12 oktober. Vill du vara med på kursen så anmäler du dig till Anna på annaptbengtsson@gmail.com så snart som möjligt.

Stort tack till Anna och alla medlemmar som deltog under workshopen. Hoppas vi ses under fortsättningskursen i vinter.

3D Kurs Vara-Bjertorp Golfklubb