25-års jubileum

Jubileumsdagen är över och vi kan summera dagen som mycket lyckad när vi tillsammans firade banans 25-års jubileum. Dagen började med en tävling där 46 personer spelade i fantastiskt sommarväder och njöt av en otroligt fin bana. Det visade sig att det skulle bli väldigt jämnt i toppen och det blev sista nio hålen som fick avgöra vem som skulle bli tävlingens segrare. Lennart Persson var den som lyckades bäst med sina 39 poäng och tog hem segern. Tätt följt därefter fast med lite sämre resultat sista nio kom Lars-Åke Svantesson på andra plats med 39 poäng. På tredje plats kom Niclas Wejshag med 37 poäng. Det spelades också en lagtävling där det vinnande laget på 83 poäng vann och de lyckliga vinnarna var Rickard Dahlin, Käth Birgetz och Christina Johansson.

Det fanns ytterligare några tävlingar som man kunde få pris för:

Bästa brutto vann Niclas Wejshag på 74 slag.
Närmast hål, hål 4 var Stefan Gustavsson närmast på 7,87 m bland herrarna. Tyvärr var det ingen dam som hade mätt sitt resultat.
Närmast hål, hål 6 var Rickard Dahlin närmast på 2,32 m bland herrarna och Erika Karlsson var närmast på 3,89 m bland damerna.

När tävlingen var över var det dags för lite jubileumsfest, Caroline med personal hade tänt grillen och bjöd på en grillbuffé. Dan-Sverker Ohlsson hälsade välkommen och när alla hade avnjutit den goda maten var det dags att höra hur allt startade en gång i tiden – Gunnar Abrahamsson och Arnold Wilhelmsson berättade om klubbens historia och visade bilder och film från invigningen av banan. Vi fick lyssna på många roliga historier och minnen som skapats under klubbens historia. Som avslutning innan prisutdelningen sjöng Lennart Green några låtar som han skrivit som bland annat handlade om golf – mycket trevligt.

Det blev en lyckad dag och vi vill tacka alla som var med och firade klubbens 25-års jubileum.

Vi vill också tacka NLT, Sverker Alfredssons Revision och Gunnar Abrahamsson för sponsring av priser.