161 886 kr till Cancerfonden

Lördagen den 21 maj spelades Ett Slag för Cancerfonden där vi lyckades slå våra tidigare rekord och denna gång samlade vi tillsammans in fantastiska 161 886 kr till Cancerfonden.
62 par kom till start denna dag och vädret var på vår sida med uppehåll och lätt vind. Förhållandena var nästintill perfekta för att det skulle bli många birdies denna dag. Birdies var extra viktigt under tävlingen då varje birdie som gjordes var värd 1400 kr. Det var 14 företag som var med och sponsrade 100 kr för varje birdie under tävlingen och tillsammans lyckades vi göra hela 59 birdies vilket bara det resulterade i 82 600 kr till Cancerfonden. Alla intäkter från rangen, startavgifter, gåvor, lotteri, birdies och kakan som Carro bakat har oavkortat gått till Cancerfonden. Tillsammans lyckades vi alltså samla in hela 161 886kr. Totalt under alla år har vi samlat in 827 668 kr och utan alla er hade detta varit omöjligt – er insats betyder mycket för kampen mot cancer.

Även om denna dagen handlade mest om att tillsammans göra något bra och samla in pengar till välgörande ändamål så var det också en tävling som bjöd på fina resultat spelmässigt. I A-klassen var det hela tre lag som kom in på 45 poäng och det var tillslut spel-hcp som fick avgöra vem som skulle vinna. Det vinnande lag bestod av Anders Wersén och Rickard Dahlin, tvåa blev Niklas Andersson och Niclas Bengtsson. På tredje plats kom Tore Nilsson och Jan-Åke Nyberg. I B-klassen vann Fredrik Ohlsson och Madeleine Johansson på 47 poäng. På andra plats med 45 poäng kom Börje Lundh och Morgan Ottosson. Tredje platsen med 43 poäng knep Björn Claesson och Ann-Sofie Rundberg. Det fanns även ett lotteri man kunde delta i där vinsten var en tavla från Lasse Åberg och den lyckliga vinnaren av tavlan Mutter blev Yvonne Ohlsson. Grattis till alla vinnare.

Ett stort TACK till alla som på något sätt har bidragit till att vi tillsammans samlat in så mycket pengar till Cancerfonden och Kerstin Isaksson med medarbetare som gör ett fantastiskt arbete. TACK!