101 810 kr till Cancerfonden

Det blev en lyckad dag när Ett slag för Cancerfonden avgjordes lördagen den 23 maj. Vädergudarna var med oss och dagen bjöd på fina resultat och hela 101 810 kr till Cancerfonden. Birdies var extra välkomna denna dagen då varje birdies som gjordes var värd 1400 kr, totalt gjordes det 28 birdies under dagen.

Spelarna bjöd även på fina resultat och i A-klassen vann Martin Bengtsson och Benny Wadlin på 45 poäng. På andra plats var det väldigt jämnt och spelhandicapet fick tillslut avgöra och då blev det Tommy Siesing och Lars Martinsson på 42 poäng som blev tvåa. På tredje plats med samma poäng kom Christoffer DePaul och Fredrik Bjelkholm.

I B-klassen på 46 poäng vann Käth och Ingemar Birgetz, på andra plats på 45 poäng kom Tomas och William Skarin. Tredje platsen tog Alf Östergaard och Erik Paulsson ned sina 43 poäng.

Vi vill rikta ett stort tack till alla sponsorer och spelare som gör detta möjligt. Utan er hade vi aldrig lyckats samla in så mycket pengar till Cancerfonden. TACK!

Ett stort tack till tävlingsledningen också som har jobbat med att samla in sponsorer, priser m.m. och som gjorde denna dagen möjlig. TACK!